Actie koppelen vanuit registratieformulier

Je kunt een registratie via de website kloppelen aan een actie. Op de relatiekaart kun je dan bij het veld "Binnengekomen via actie" zien welke actie heeft geleid tot het registeren van de relatie.

• Koppel een registratieformulier aan een pagina in het cms.
  • Bij actie kun je een standaard actie koppelen of deze laten meegeven via de url.
    Er kan een actie meegegeven worden via de url, bijvoorbeeld "https://domeinnaam.nl/alias/actieId=[id]". Als er geen actie is meegegeven, dan wordt de actie die hier gekozen is gebruikt.