Afspraken beheren

Incasso mandaten zijn een belangrijk onderdeel van een automatische incasso. Het mandaat bepaalt de afspraak tussen de debiteur en de incassant:

• Incassant
  • Type (Doorlopend of éénmalig)
  • Debiteur
  • Bankrekening
  • Rekeninghouder
  • Mandaatnummer
  • Datum van ondertekening

Afpraak toevoegen

1. Ga naar Finance > Direct Debit
  2. Ga naar Afspraken
  3. Klik op Afspraak toevoegen
  4. Vul de (verplichte) velden aan

Afspraken beheren

Een afspraak kan gewijzigd of verwijderd worden door op het vergrootglas te klikken aan de rechterkant.

Een Toezegging is niet hetzelfde als een Afspraak. De afspraak bepaald louter dat er een goedkeuring is gegeven tot incasseren. De Toezegging bepaald echter hoeveel en hoe vaak er geïncasseerd mag worden.