Toezeggingen beheren

Dit artikel beschrijft hoe je toezeggingen beheert.

Een toezegging legt het bedrag en frequentie (eenmalig of wederkerend) van de afspraak vast tussen een donateur en jouw organisatie, over het geven van een donatie.

Toezegging aanmaken

1. Ga naar de module Fondsenwerving
  2. Open Toezeggingen
  3. Klik op Nieuwe toezegging
  4. Vul de gegevens aan

Een Toezegging is iets anders dan een Afspraak.

Toezegging beheren

Met de knoppen rechts kun je een Toezegging bekijken, wijzigen of verwijderen.

We raden het af om Toezeggingen te verwijderen. Je kunt een toezegging meestal beter een einddatum geven. Overleg bij twijfel altijd met een consultant.

Toezegging wijzigen

Zolang er nog geen verwerkte incasso-opdrachten aan een Toezegging gekoppeld zijn, kun je de Toezegging nog wijzigen. Is er eenmaal een verwerkte incasso-opdracht, dan zijn de mogelijkheden tot wijzigen beperkt.