Incassanten beheren

Een Incassant is een organisatie die betalingen incasseert via automatische incasso (SEPA direct debit / domiciliëring).

1. Ga naar Finance > Direct Debit
  2. Open Instellingen (linksonder op het scherm)
  3. Ga naar Incassanten
  4. Klik op Incassant toevoegen

Incassant toevoegen

Vul de (verplichte) velden aan en klik op Opslaan

• De Incassant ID krijg je van de bank
  • Bij het mandaatnummer geef je aan hoe dit nummer er uit moet komen te zien.
  • De standaard incasso-dag heeft aan op welke dag van de maand er door de bank zal worden geïncasseerd.

De instellingen bij de Incassant worden gebruikt bij het aanmaken van een nieuwe Toezegging. Bij het handmatig opvoeren van een Toezegging kun je dit overrulen. Bij de invoer van een Toezegging vanaf een online donatieformulier worden deze data automatisch meegenomen.

Incassant beheren

Je kunt een incassant weergeven of beheren met de knoppen rechts.