Fundraising

Mailing template

We hebben enkele verbeteringen doorgevoerd aan het standaard mailingtemplate. Ook hebben we standaard mailingtemplates toegevoegd voor het aanmaken van gebruikers in het CRM.

Cumulatieve donaties

Bij de instellingen van Rapportages kun je nu een willekeurig aantal maanden invoeren om cumulatieve donaties voor te rekenen. We starten bij wijzigingen een job om de gewijzigde periode te verwerken.

Toegang Relations Manager beveiligde workspace

Standaard heeft de Relations Manager nu toegang tot een beveiligde workspace, bijvoorbeeld om op een veilige manier import bestanden e.d. uit te wisselen met Procurios.

Rol van SuperUser

In deze release hebben we wat aanpassingen gedaan voor de rol ‘SuperUser’. Zo is het vanaf nu ook mogelijk om de sjablonen voor de systeem e-mailtemplates te maken en te beheren. Aanvullend hebben SuperUsers nu ook rechten gekregen voor de Social Media, History module en Google Maps (API) . De Captcha-module is vanaf nu ook standaard geïnstalleerd.

Periodieke donaties via creditcard

Van oudsher hebben we onze /Fundraisingklanten de mogelijkheid geboden om periodieke donaties via incasso’s te innen. Vanuit een klantvraag hebben we het nu ook mogelijk gemaakt om periodieke donaties via creditcard af te handelen.