Account & Registration

Om het beheren van de Profiel- & Registratieformulieren eenvoudiger te maken zijn de velden in de sectie ‘Beschikbare formulierelementen’ nu alfabetisch gesorteerd en is het mogelijk om de velden te zoeken bij het samenstellen van de formulieren. Bij het wijzigen van veldeigenschappen is nu ook zichtbaar in welk formulier je bezig bent.

Na het fiatteren van een registratie wordt nu altijd de juiste site URL meegestuurd in de bevestigingsmail. In het verleden waren situaties waarin een verkeerde site URL werd meegestuurd.