Veld op relatiekaart zichtbaar maken voor specifieke relatietypen

In dit artikel lees je hoe je de zichtbaarheid van een veld op een relatiekaart kunt beperken tot één of meer relatietypen.

Stel je wilt een veld met de naar 'benaderingsbezwaar' alleen tonen aan relatietypen Personen en Organisaties, maar niet aan de andere relatietypen.

Open CRM > Instellingen > Formulieren

Wijzig veldgedrag

• Klik met rechtermuis op betreffende veld.
  • Kies '_Wijzig gedrag van dit veld in dit formulier_'

Selecteer Relatietypen

Deze instelling heeft enkel betrekking op het relatieformulier waarop je dit instelt.

Het zegt niets over toegangsrechten in het algemeen, maar enkel over de zichtbaarheid op het specifieke relatieformulier