Automatische Incasso instellen bij online donaties

Dit artikel beschrijft hoe je automatische incasso (SEPA direct debit / domiciliëring) instelt bij online donaties op je website.

Alvorens je automatische incasso kan instellen moet je eerst een aantal zaken voorbereiden

• Zorg dat je een een overeenkomst hebt met jouw bank om automatische incasso's te mogen uitvoeren
  • De bank geeft je een Incassant ID. Hou dit bij de hand, want dit heb je nodig om de volgende stappen te doorlopen