Beveiligde kluis inrichten

In dit artikel lees je hoe je een beveiligde kluis kunt aanmaken en beheren.

Binnen een kluis hebben alleen voorgedefinieerde gebruikers toegang tot de documenten die er in staan.

Voeg een workspace toe in Library

Als je een nieuwe workspace aanmaak in Library kun je direct kiezen om hier een beveiligde kluis van te maken. Ook van een bestaande workspace kun je een beveiligde kluis maken.

Bewerk leden van kluis

Door Leden aan een kluis toe te kennen bepaal je wie er toegangsrechten heeft tot de kluis.

Klik met je rechtmuisknop op het tabblad van de workspace om Leden te bewerken.

Bepaal wie wat mag doen

Met de Rol bepaal je wat een Lid binnen de kluis mag doen. Mag hij de Workspace in het geheel beheren, en dus ook Leden bewerken. Of mag hij alleen documenten zien, of deze ook bewerken?

Geef vervolgens aan wie deze Rol moet krijgen.