E-mailtemplates / sjablonen

Vanuit verschillende onderdelen van het Procurios Platform kunnen e-mails worden verstuurd. Denk aan bevestigingsmails, notificatiemails, mails met een activatielink, etc. Dit soort e-mails noemen we systeem e-mails.

Het layout van deze e-mails kun je opmaken onder System > E-mail > Templates (e-mailsjablonen).

Voor het opmaken van deze template heb je kennis van HTML en CSS nodig.

Voor het opmaken van een e-mailtemplate kun je ook de hulp van een interaction designer van Procurios inschakelen. Hiervoor maak je een ticket aan waarin je beschrijft wat je precies gedaan wilt hebben.

De e-mailtemplates die we hier beschrijven is iets anders dan de layouts van de Mailings-module. Voor meer informatie daarover lees je hier.