Eerste keer inloggen

In dit artikel wordt aangenomen dat er reeds een gebruikersaccount voor je is aangemaakt. Is dit nog niet gebeurd? Neem dan contact op met de implementatieconsultant of beheerder van het CRM.

Je hebt een e-mail ontvangen met daarin een link waarmee je zelf een wachtwoord kunt instellen voor jouw account. Geen van de afgeschermde onderdelen van het platform is toegankelijk totdat deze stap is voltooid.

Let op: de link is eenmalig te gebruiken. Het is daarom belangrijk dat je een wachtwoord instelt zodra je op de link hebt geklikt.

Controleer eerst of de voorgevulde gegevens juist zijn en verbeter deze zo nodig. Vul vervolgens een sterk wachtwoord in. Kies bij voorkeur een wachtwoord van 12 tekens of meer. Gebruik geen woorden of letter-/cijferreeksen die eenvoudig zijn te raden.

Klik op de knop ‘Opslaan’. Je ziet nu de melding dat jouw profiel is opgeslagen. Voortaan kun je inloggen met het hier getoonde e-mailadres en het wachtwoord dat je zojuist hebt ingesteld.

Na het opslaan van jouw profiel blijf je ingelogd. Je hebt nu toegang tot tot alle onderdelen (modules) van het platform die voor jouw gebruiker beschikbaar zijn. Welke dit zijn, zie je in het hoofdmenu.