Procurios App downloaden & inloggen

Wat is de Procurios App?

De Procurios App is ht verlengstuk van jouw Procurios Platform. Op dit moment ondersteunt de app de volgende functionaliteit.

Community:
Je wil graag mensen met een gedeelde interesse met elkaar verbinden. Met Community kunnen gebruikers vragen stellen, kennis delen, reageren of discussiëren.

Notificaties:
Ontvang pushnotificaties van jouw platform, bijvoorbeeld wanneer een gebruiker een nieuw bericht plaatst in de community. Eerder ontvangen notificaties zijn ook inzichtelijk.

Waar vind ik de Procurios App?

De Procurios App kun je downloaden in de App Store voor jouw telefoon:

De Procurios App is een losse Add-on voor je Procurios Platform. Je kunt er daarom alleen op inloggen als deze Add-on is aangeschaft. Heb je interesse of wil je graag een demo. Neem dan contact op met onze Sales afdeling.

Inloggen op de Procurios App

In het eerste scherm van de App wordt gevraag wat het website-adres is van de organisatie waarvoor je de App wil gebruiken. Wat je daar moet invoeren hangt af van hoe jullie gebruik maken van het Procurios Platform.

Al onze website draaien op het Procurios Platform

Draaien al jullie website op het Procurios Platform? Dan maakt het niet uit welke van die website-adressen daar wordt ingevuld.

Niet al onze websites draaien op het Procurios Platform

Is de marketing site (bijvoorbeeld: mijnvereniging.com) door een andere partij gemaakt, maar draait bijvoorbeeld je leden site (bijvoorbeeld: community.mijnvereniging.com) op het Procurios Platform? Dan zul je aan de gebruikers van de Procurios App specifiek door moeten geven dat ze het website-adres naar de ledensite moeten invullen.