CMS - Layout van de website aanpassen

Uitleg van de ontwerpinstellingen

Het is mogelijk om bij het product /Fundraising de ontwerpinstellingen van de website te beheren. Om de ontwerpinstellingen van de site aan te passen kunt u op het hoogste niveau in de root gaan staan. Klik vervolgens op 'ontwerp instellingen'. Hieronder volgt een opsomming van de diverse mogelijkheden.

Kleuren

Kleurinstellingen die aangepast kunnen worden naar de huisstijl. De titel geeft aan waar de kleur voor bedoeld is.

Afbeeldingen

Favicon

Het icoontje in de tab van de browser. Dit is meestal het (of een deel van) logo.

Footer logo's

Optie om maximaal drie logo’s in de footer te plaatsen. Bijvoorbeeld het anbi-logo.

Logo image

Het logo in de header.

Site Background

In plaats van een kleur als achtergrond, kan je  een afbeelding als achtergrond toevoegen.

Afmetingen en waardes

Column 1
Column 2
Canvas width

De breedte van de pagina.

Footer logo height

De hoogte van de logo’s die je in de footer hebt geplaatst. Bijvoorbeeld het anbi logo.

Footer text size

De tekstgrootte van de tekst in de footer.

Header padding

Ruimte onder de header voor de inhoud begint.

Header ribbon font size

De grootte van de tekst in de bovenste balk boven de header.

Heading 1 t/m font size + line height

De grootte van de kopjes en de bijbehorende regelafstand.

Logo width

De breedte van het logo in de header.

Navigation font size

De grootte van de menu items.

Navigation height

Regelafstand van de menu items.

Navigation item space

Hoe ver de menu items van elkaar vandaan staan.

Page content width

De breedte van de inhoud op de pagina.

Size text font site

De grootte van de algemene tekst (broodtekst) van de inhoud

Size text line height
De grootte van de algemene tekst (broodtekst) van de inhoud

Opties

Canvas boxed
Canvas wordt volle breedte
Category navigation

Aan de linkerkant van de pagina komt het menu te staan. Dit werkt alleen als het gekoppeld is aan een specifiek menu.

Footer contact

contactgegevens zijn zichtbaar in de footer. De gegevens kan je invullen onder het kopje ‘teksten’.

Footer sticky

footer staat altijd onderaan de content (belangrijk bij pagina’s met weinig inhoud).

Header boxed

Header valt binnen canvas width.

Header top ribbon

Wel tonen of niet tonen

Login

Login optie wel of niet tonen

Navigation highlight

Menu wordt tegen ribbon aan geplakt (bij geen ribbon helemaal tegen bovenkant van het scherm). Het menu item waar je je in bevind krijgt een balkje (highlight) erboven.

Page title

Wel of niet zichtbaar make van de pagina titel.

Powered by Procurios

Wel of niet tonen van de zin ‘Powered by Procurios’ onderin de footer.

Search

Zoeken wel of niet tonen

Site background tiles

Als er een achtergrond afbeelding is kan deze wel of niet herhaald worden.

Teksten

Hier kunnen voor alle bovenstaande opties de teksten toegevoegd worden.