Formulierresultaten exporteren

Dit artikel beschrijft hoe je de ingezonden resultaten van een formulier exporteert.

1. Open het formulier
  1. Klik op Exporteer gegevens
  1. Selecteer de velden die je wil opnemen in de export. Je kan velden exporteren uit het formulier, als van de relatie die het formulier heeft ingevuld.
  2. Klik op Exporteer

Opgelet: de gegevens van de relatie zijn enkel beschikbaar als de relatie die het formulier heeft ingevuld, ook was ingelogd op de website. Anders weet het formulier niet welke relatie het formulier heeft ingevuld.

Tags:
  • Formulieren