Cookies op het Procurios Platform

Hieronder vind je een lijst van de voornaamste cookies die geplaatst worden door het Procurios Platform.

Niet elke cookie hieronder wordt per definitie geplaatst. Naargelang de modules en configuratie van jouw implementatie, wordt er een subset van onderstaande cookies geplaatst.

Naam Categorie Omschrijving
PBSESSION
Functional Bewaart de voorkeuren  van de bezoeker voor de huidige sessie.
pbTrackId*
Functional Identificatie van ingelogde gebruikers.
pbVisitorID
Tracking Identificatie van terugkerende bezoekers.
accept-cookies
Functional Bewaart de cookie voorkeur van de bezoeker.
cachekey
Functional Ondersteunt de performantie verbeteringen van de website.
pb-sa-*
Functional Ondersteunt de performantie verbeteringen van de website.
probase_notice
Functional Toont functionele meldingen aan de bezoeker.
pbSurvey[*]
Functional Houdt bij of een niet-ingelogde bezoeker een survey al dan niet heeft ingevuld.
mod_* Functional
Tracking
Statistics
Diverse doeleinden door diverse modules.
ProBaseUserLanguage
Functional Bewaart de taalvoorkeur van de bezoeker.
hide_cookie_bar
Functional Bewaart de voorkeur van de bezoeker met betrekking tot de cookie melding.
    Tags:
  • CMS