XML Feed

Volgen

Je kan de inhoud van een catalogus beschikbaar stellen via een XML feed. Elke catalogus kan meerdere feeds hebben.

De inhoud van een feed is op te stellen via Twig en de Content-Type die wordt meegegeven is altijd application/xml ongeacht het formaat van de Twig.

Feed toevoegen

1. Om een feed toe te voegen ga je naar Feeds beheren en klik je op Voeg feed toe
  1. Vervolgens geef je de feed een Titel en Titel voor feed url
  1. Optioneel pas je de Feed inhoud aan.
  2. Onderaan de pagina staat een voorbeeld van de beschikbare Twig tokens die je kan gebruiken in de feed

Feed URL

Op de detailpagina van een feed (1) zie je een voorbeeld van de feed en de URL waarop de feed beschikbaar is.

Als je de feed beschikbaar wil maken op je website, dan is het goed om te weten dat de feed ook beschikbaar is op elk ander domein dat aan je implementatie is gekoppeld.

Bijvoorbeeld: test.klantsite.net is je backend en je website is gekoppeld aan www.mijn-site.com. De feed zal dan ook beschikbaar zijn op www.mijn-site.com/l/catalog/feed/producten