Invoices (Facturatie)

Volgen

Een aantal kleinere wijzigingen zijn doorgevoerd:

• Vanop het dashboard kun je een factuur zoeken op debiteurnaam of factuurnummer
  • De statistieken op het dashboard kunnen uitgeschakeld worden indien gewenst
  • De kolommen kostenplaats en kostenplaats-code zijn selecteerbaar/filterbaar in de lijsten
  • Bij bekijken van een opdracht en een factuur kun je doorklikken naar de relatiekaart
  • Bij bekijken van een factuur kun je een kopie maken, er wordt dan een nieuwe opdracht gemaakt

Crediteren

Vanaf nu kan je in onze facturatiemodule een factuur crediteren.

Dat kon al door handmatig een nieuwe factuuropdracht te maken met hetzelfde bedrag maar dan met een minnetje ervoor. Zeker in combinatie met 'factuur kopiëren' werkt dat best aardig als je incidenteel eens iets moet crediteren. In veel boekhoudpakketten gaat het ook zo.

Om crediteren makkelijker te maken, is er bij een factuur een knop bijgekomen: 'Maak creditfactuur'.

Crediteren

Factuurdatum kiezen bij het genereren van facturen

Een kleine toevoeging aan het formulier wat je te zien krijgt als je vanaf 'Opdrachten' (/invoice/order) op het knopje 'Facturen genereren' klikt. Voorheen werd de datum van 'vandaag' ingevuld als factuurdatum (in code). Vanaf nu is het mogelijk de factuurdatum zelf in te stellen.

Exporteren van activiteiten

In de bijeenkomstenmodule kun je nu een export maken van alle inschrijvingen op activiteiten. Nuttig bijvoorbeeld als je lijsten wilt maken voor onderdelen van je evenement.