TeamViewer downloaden

Het kans soms handig zijn dat een Support medewerker van Procurios met je kan meekijken om een probleem te reproduceren. Procurios gebruikt hiervoor de software van TeamViewer.

TeamViewer biedt ondersteuning voor Windows en Mac computers. Via de onderstaande links kun je de juiste versie downloaden en het bestand openen. Je ziet vervolgens een scherm met daarin 'Uw ID' en 'Wachtwoord'. De medewerker van Procurios zal je vragen om dit ID en wachtwoord om de verbinding tot stand te brengen.