CRM

Volgen

Nieuw CRM

Al eerder uitgebreid aangekondigd op onze blog en in de vorige nieuwsbrief: Procurios heeft een nieuw CRM. Vanaf mei 2015 zullen al onze klanten automatisch overgaan op deze nieuwe versie.

Nieuw CRM

Weergaven

Er zijn voor verschillende gebruikerscontexten eigen weergaven te maken. Zo ziet de marketeer wat voor hem relevant is en iemand van finance wat voor hem relevant is. Kijk je naar collega’s dan zie je bv. iemands verjaardag, kijk je naar een overzicht van debiteuren dan zie je hoeveel openstaande posten er zijn.

Het idee van een weergave is zo snel mogelijk een overzicht te geven van een gedeelte (eigenschappen én relaties) van het CRM.

Lijsten

Binnen een weergave kunnen meerdere lijsten worden gemaakt. Een lijst kan voor alle gebruikers van deze weergave zijn, maar ook persoonlijk.

Wil je van je klanten even snel zien wie een bepaald product heeft? Maak hier een persoonlijke lijst van. Wil jouw collega die lijst ook gebruiken? Dan deel je hem!

De weergegeven kolommen in een lijst kan zelf worden gekozen. Zo kun je voor jezelf, wat voor jou het handigst is, precies de gegevens zien die je nodig hebt.

Zoeken

We hebben een handige zoekfunctionaliteit gemaakt waarmee je snel kunt zoeken in een lijst. Ook kun je gebruik maken van het uitgebreide zoekfilter, waarmee je precies kunt aangeven waaraan de getoonde relaties moeten voldoen.

Zoeken

'Laden...' indicatie

Bij het navigeren tussen relaties wordt er een indicatie weergegeven die laat zien dat een relatiekaart nog niet volledig geladen is.

'Laden...' indicatie
  • Als je een relatiekaart bekijkt, dan kan je middels een klik op een knop de context veranderen waarin je de kaart bekijkt. Deze knop heet 'Weergeven in' en wisselt het weergave-formulier en de lijst waarin je werkt.