CMS

Volgen

Categorieën genereren geen duplicate content meer

Een categorie en de eerste pagina van een categorie genereerden tot voor kort in veel gevallen duplicate content. Dit is opgelost. Er gebeurt nu een 302 redirect van de categorie naar de eerst onderliggende pagina.

Ons advies is overigens deze instellingen te gebruiken bij een site:

Categorieën genereren geen duplicate content meer

Hierdoor wordt er voor de gebruiker automatisch een gelaagde alias structuur opgebouwd bij het toevoegen van pagina’s en categorieën. Op deze manier heb je twee voordelen: SEO én Google Analytics. Door vriendelijke aliassen te gebruiken is je website beter vindbaar (SEO) en door de gelaagdheid hiervan heb je meer rapportagemogelijkheden in Google Analytics.