Filter van bestaande relatielijst aanpassen

Volgen

Dit artikel beschrijft hoe je de filter van een bestaande lijst aanpast.

1. Open de lijst waarvan je de filter definitie wilt aanpassen
  2. Klik op Lijst-eigenschappen en selecteer Laad oorspronkelijke definitie (indien je geen rechten hebt om de lijst te wijzigen, zie je deze optie niet. Neem contact op met de lijst eigenaar of maak een nieuwe lijst)
  1. Bewerk de filterregels en klik op Zoek
  1. Klik op Lijst-eigenschappen en selecteer Opslaan naar deze lijst

De lijst is nu bijgewerkt met de aangepaste filterregels.