Programma aanmaken voor een bijeenkomst

Volgen

Dit artikel beschrijft hoe je een programma aanmaakt voor een bijeenkomst.

Programma aanmaken

Maak een programma aan bij je bijeenkomst om je bezoekers in detail te informeren over de inhoud van de bijeenkomst.

Selecteer Programma en klik vervolgens op Nieuw programma om een programma aan te maken.

Programma aanmaken

Programma invoeren

Een programma bestaat uit programma-onderdelen en uit activiteiten. Om te starten, voeg je een eerste programma -onderdeel toe. Klik hiervoor op Programma-onderdeel toevoegen.

Programma invoeren

Programma-onderdeel toevoegen

Een programma-onderdeel bevat minimaal een datum, starttijd, eindtijd en titel. Als je de omschrijving invoert, wordt deze op de website weergegeven bij het programma.

Bij een programma-onderdeel kan je aangeven dat bezoekers zich moeten inschrijven voor deze activiteit. Hiervoor moet je de activiteit koppelen aan een kaart van je bijeenkomst. Tevens kan je hier ook een maximum aantal bezoekers opgeven en een spreker (welke je voordien al hebt ingevoerd).

Programma-onderdeel toevoegen

Activiteit toevoegen

Binnen een programma-onderdeel, kan je één of meerdere activiteiten toevoegen. Deze bevatten geen tijdstip.Een activiteit wordt geacht dezelfde duur te hebben als het programma-onderdeel waarbinnen je deze aanmaakt.

Activiteit toevoegen

Programma voorbeeld

Hieronder vind je een voorbeeld van een programma. Eerst van het beheer in de backend en vervolgens hoe het er uit kan zien op de website.

Programma invoer in de backend

1. 'Beursbezoek' is een programma-onderdeel
  2. 'Track 1: Marketing' is een activiteit binnen het programma-onderdeel 'Talks #1'

Als het programma van je bijeenkomst meerdere dagen omvat, worden de programma-onderdelen automatisch opgesplitst per dag.

Programma invoer in de backend

Programma op de website

Op de website ziet dit programma er dan zo uit:

Programma op de website