Websitebeheer (CMS)

Volgen

Beperkt toegang tot een pagina met geheime code

Wij hebben een nieuw dynamisch artikel gemaakt, genaamd 'Beperkt toegang tot de huidige pagina door een code te vragen om de inhoud te bekijken', waarmee u een pagina kunt afschermen door middel van één of meerdere codes. Als een bezoeker voor het eerst op de betreffende pagina komt, moet een code ingevoerd worden, die de bezoeker gekregen heeft in bijvoorbeeld een e-mail, hand-out of advertentie. Zo kunt u een marketing-actie houden waarbij u kaartjes met een code kunt uitdelen, die toegang geven tot deze "bijzondere" pagina.

De geldige code (of meerdere codes) kunt u opgeven bij de instellingen van het dynamische artikel. Ook kan een aantal e-mailadressen worden ingevoerd, waarnaar een e-mail verzonden wordt als iemand succesvol een code invoert.

Werken met content-artikelen

Voorheen was het vinden, kiezen en invullen van het juiste type content aan uw website redelijk complex. Er moesten veel schermen worden doorlopen, die in pop-ups werden geladen. Om dit te vereenvoudigen hebben wij een nieuwe workflow toegepast. Deze nieuwe workflow sluit meer aan bij de manier waarop veel van onze gebruikers met het CMS werken. Daarnaast is het nu eenvoudiger alle mogelijke soorten content te gebruiken, zonder dat hiervoor verschillende pop-up vensters moeten worden geopend. Zie voor meer details de uitgebreide uitleg op onze blog.

Alleen eigen Fotocollecties beheren

Tot op heden mochten gebruikers met toegang tot de Fotocollecties module alle beschikbare fotocollecties beheren. Soms is het wenselijk dat een gebruiker alleen zijn of haar eigen fotocollecties kan bekijken en beheren. Deze mogelijkheid is vanaf nu beschikbaar.

Standaard weergave Fotocollecties aangepast

Indien u gebruik maakt van de Fotocollecties module heeft een gekozen Gallery een standaard weergave op de website. Deze standaard weergave is bijgewerkt naar de laatste versie. Indien uw website een eigen weergave heeft, zult u geen verschil zien. De aanpassingen zijn in onderstaande afbeelding inzichtelijk gemaakt.

Standaard weergave Fotocollecties aangepast

Pagina's uitsluiten in Sitemap XML

Wanneer u Google Sitemap XML geactiveerd heeft in uw Procurios oplossing wordt de websitestructuur in deze XML getoond. Vanaf nu is het mogelijk om via het CMS pagina's uit te sluiten van de XML. Door een categorie uit te sluiten worden alle onderliggende pagina's ook niet meer getoond.

Nieuwsarchief voor gebroken jaren

De Nieuws module heeft nu de mogelijkheid om het nieuwsarchief in gebroken jaren op te delen, bijvoorbeeld school- of verenigingsjaren. Bij een dynamisch artikel van Nieuws kunt u aangeven op welke maand het jaar moet starten. Als dat januari is (de standaard waarde) dan gedraagt het archief zich zoals altijd. Als een andere maand geselecteerd wordt, dan zal het archief worden opgedeeld in gebroken jaren.