Mailings

Volgen

Specifiekere rechten mogelijk

Het was al mogelijk dat specifieke gebruikers alléén hun eigen mailings konden zien. Overige gebruikers konden alle mailings zien. Vanaf nu hebben we de mogelijkheid de volledige rechtenstructuur toe te passen. Dat betekent dat specifieker kan worden ingesteld welke gebruiker toegang heeft tot welke nieuwsbrief (en statistieken).

Gemakkelijk klikbare afbeeldingen toevoegen

Met een nieuwsbrievenlayout was het al eenvoudig afbeeldingen te plaatsen. Vanaf nu kun je ook een URL toekennen aan zo'n afbeelding, zodat hij kan linken naar een webpagina.

Gemakkelijk klikbare afbeeldingen toevoegen

Privileges op het beheer van Layouts instelbaar

Vanaf nu kunnen klanten en partners op verzoek het privilege krijgen zelf nieuwsbrieven layouts te beheren. Hierdoor ben je niet meer van ons afhankelijk om het sjabloon waarop een nieuwsbrief gebaseerd is, te beheren.