Nieuwe interface

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe interface. Al onze nieuwe modules zullen volgens deze nieuwe opzet ontwikkeld worden. Bestaande modules worden in de meeste gevallen gemigreerd naar de nieuwe opzet.

Nieuwe interface

Niet meer per ongeluk een dialog sluiten

In een beheeromgeving (backend) is het niet meer mogelijk om een dialog te sluiten middels een klik buiten de dialog. Hierdoor wordt het vergroten en verkleinen van zo'n dialog ook veiliger. Je kunt niet meer per ongeluk zo'n venster sluiten.

Op frontend websites is het juist heel gebruikelijk om een dialog te sluiten met behulp van een klik buiten deze dialog; dit gedrag is onveranderd gebleven.

De 'QuickLinksBar' (QB) is vernieuwd

Het uiterlijk en de interactie van onze QB is veranderd. Onder de motorkap is er veel verbeterd en geoptimaliseerd.

De 'QuickLinksBar' (QB) is vernieuwd

Inloggen op een implementatie met een e-mail adres is vanaf nu mogelijk

Voortaan is het mogelijk om als gebruiker met een e-mailadres in te loggen in jouw implementatie. Hiervoor moet in de configuratie van de implementatie het accounttype op "E-mailadres" gezet worden. Vanaf nu zal overal "e-mailadres" getoond worden in plaats van "gebruikersnaam". Als het account-type op deze manier is ingesteld, is het nog altijd mogelijk om ook met je gebruikersnaam in te loggen.

Om deze instelling mogelijk te maken is het noodzakelijk dat geen enkel e-mailadres van een gebruiker gekoppeld is aan een andere relatie.

Mocht je hulp nodig hebben bij het configureren van deze optie, neem dan gerust contact op met onze Servicedesk. Zij helpen je graag verder.

Consistentere werkwoordsvervoeging in (actie-)knoppen

In een aantal modules, waar de stam van een werkwoord werd gebruikt voor een actie die niet meteen wordt uitgevoerd, zijn deze vervangen met hele werkwoorden (en vice versa). Dit hebben we onder andere doorgevoerd in Bijeenkomsten, CMS, Artikel Template, ProDesign en Sitebeheer. Je zult merken dat de tekst op een knop nu duidelijker is.

Nederlandse vertalingen verbeterd

In het Relatiebeheer en in Mailings hebben we Nederlandse vertalingen verbeterd. Hierbij zijn de laatste spellingsregels in acht genomen.