Labels toekennen aan een document

Volgen

Dit artikel beschrijft hoe je labels (tags) toekent aan een document.

1. Selecteer één of meerdere documenten
  2. Aan de rechterzijde klik je vervolgens op Kies labels
  1. Selecteer nu één of meer labels die je wilt toekennen aan de selectie en klik op Toepassen. Wil je een nieuw label aanmaken? Typ de naam van het nieuwe label in het invoerveld en selecteer vervolgens het nieuwe label.
  1. De labels zijn nu toegekend aan de selectie
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

• Avatar
    Karin Donders

Een label toekennen aan een nieuwsbericht, hoe doe je dat?
    Voorbeeld : home pagina , nieuwsberichten. In "algemeen" staat 1 nieuwsbericht vanuit vtdv zelf.
    Eronder komt " In de kijker" hoe geef ik de overige nieuwsberichten dit label?