E-mail: ontvanger status beheren

Volgen

Dit artikel beschrijft hoe je de 'e-mail ontvanger status' van een relatie bekijkt en beheert. Deze status bepaalt of een relatie al dan niet e-mail ontvangt.

Ontvanger status bekijken

Op de relatiekaart

Zoek op de relatiekaart naar het veld Ontvanger Status. Indien dit veld niet op de relatiekaart staat, neem dan contact op met je beheerder.

Op de relatiekaart

In de lijstweergave

In de lijstweergave kan je de kolom 'Ontvanger status' toevoegen aan de lijst. Wil je deze kolom toevoegen aan een lijst waar je geen rechten hebt om kolommen te beheren? Neem dan contact op met de eigenaar van de lijst.

In de lijstweergave

Van een relatieselectie of bij andere relatielijsten

Bij de relaties in een relatieselectie of andere relatielijsten kan je de ontvanger status bekijken door de relaties te exporteren. Klik daarvoor op de export knop. Bij de te exporteren kolommen selecteer je E-mail ontvanger status.

Van een relatieselectie of bij andere relatielijsten

Ontvanger status bewerken

Vanop de relatiekaart

Klik op de relatiekaart op de knop Ontvangerstatus wijzigen. Indien deze knop niet op de relatiekaart staat, neem dan contact op met je beheerder. Vervolgens zie je dit scherm waar je de status kunt wijzigen.

Vanop de relatiekaart

Door de ontvanger

De ontvanger kan zelf de ontvanger status wijzigen door op een 'uitschrijven' link te klikken in een mailing.