Bezoekers / doelgroep mailing sturen

Volgen

Dit artikel beschrijft hoe je de bezoekers en/of doelgroep van een bijeenkomst een mailing stuurt.

1. Ga naar het tabblad Bezoekers van je bijeenkomst
  2. Indien je géén mailing wilt sturen naar alle relaties die onder Bezoekers staan, maak je eerst een selectie door gebruik te maken van de filter en vervolgens relaties te selecteren
  3. Klik op Maak een mailing
  1. Vervolgens voer je een Titel in voor de mailing
  2. Selecteer de gewenste Layout
  3. Klik op Opslaan

Je wordt nu doorgestuurd naar Mailings waar je de mailing afwerkt om hem vervolgens te versturen.

Merk op dat de mailing automatisch wordt opgevuld met de titel, omschrijving en datum van je bijeenkomst.