Bezoekers / doelgroep beheren

Volgen

Dit artikel beschrijft hoe je de bezoekers en/of doelgroep van een bijeenkomst beheert.

Doelgroep samenstellen / bijwerken

De doelgroep functionaliteit gebruik je om bepaalde relaties uit te nodigen voor een bijeenkomst. De doelgroep van een bijeenkomst kan worden opgebouwd op basis van een relatieselectie, groep en/of losse relaties.

Je doet dit op de tab Bezoekers van een bijeenkomst. Heb je nog géén aanmeldingen voor de bijeenkomst of nog geen doelgroep samengesteld, dan zie je dit scherm:

Doelgroep samenstellen / bijwerken

Zodra je een bepaalde doelgroep hebt samengesteld, worden alle relaties toegevoegd aan de bijeenkomst. Op dit punt is het niet meer of minder dan het opvullen van de bezoekers tabel met de betreffende relaties.

Heb je al wel aanmeldingen of een doelgroep geselecteerd, dan zie je dit scherm en beheer je de doelgroep met de knop Doelgroep bijwerken.

Manueel een relatie aanmelden

Om manueel een relatie aan te melden, klik je op de knop Aanmelding toevoegen.

Manueel een relatie aanmelden

Bezoekers beheren

Door op het bewerk icoon te klikken naast een relatie, beheer je de opties voor de geselecteerde relatie.

Bezoekers beheren

Zo kan je zijn aanmeldingsstatus wijzigen, aanwezigheid en registratie-informatie.

De eerste drie opties kan je ook in bulk wijzigen voor een aantal geselecteerde relaties. Selecteer hiervoor de relaties en klik op Selectie bewerken. Maak eventueel gebruik van de filter aan de linkerzijde om de lijst te filteren.