Financiën van een bijeenkomst

Dit artikel beschrijft het financiële aspect van een bijeenkomst.

Financieel overzicht

Onder Financieel > Inkomsten vind je een overzicht van alle inkomsten van de bijeenkomst:

• Een subtotaal per kaart
  • Een algemeen totaal van de gehele bijeenkomst
Financieel overzicht

Factuuropdracht of facturen aanmaken

Indien je bij de instellingen van je bijeenkomst heb aangegeven dat er factuuropdrachten moeten aangemaakt worden, of dat je handmatig gaat factureren, dan doe je dit bij Financieel > Facturatie.

Dit proces verloopt in twee stappen:

1. Klik op Genereer facturen voor onderstaande inschrijvingen
Factuuropdracht of facturen aanmaken
  1. Ga naar het tabblad Verwerk een klik op Verwerk de facturen van onderstaande inschrijvingen. Vervolgens worden er factuuropdrachten of facturen (naargelang je instellingen) aangemaakt in de facturatie module.
    Tags:
  • Bijeenkomsten