Kaarten aanmaken

Volgen

Dit artikel beschrijft hoe je kaarten of toegangs-tickets aanmaakt voor een bijeenkomst.

1. Open de bijeenkomst waarvoor je de kaarten wilt aanmaken en klik op Kaarten in de linker-menu.
  2. Klik vervolgens op Nieuwe kaartsoort

Vervolgens zie je een scherm waarmee je een nieuwe kaart aanmaakt.

1. Voer een Titel in voor de kaart. Deze is zichtbaar voor de bezoeker op de website
  2. Voer de Prijs in van de kaart. Voor gratis inkom laat je dit veld leeg
  3. Indien de kaart slechts beschikbaar is vanaf en / of tot een bepaalde datum, kan je dit aangeven bij Beschikbaar vanaf en Beschikbaar tot
  4. Indien je van deze kaart een maximum aantal wilt verkopen, voer je dit aantal in bij Aantal beschikbare kaarten
  5. Vink Kaart kan worden gekozen op de website aan als een bezoeker deze kan kiezen bij registratie. Als je deze optie niet inschakelt, kan je de kaart enkel gebruiken voor manuele aanmeldingen door een beheerder
  6. Tot slot kan je een kaart beperken tot een bepaalde Selectie, Groep of individuele Relatie uit het CRM