Nummering toevoegen aan (het onderwerp) van een formulier resultaat e-mail

Volgen

Dit artikel beschrijft hoe je een uniek nummer toevoegt aan (het onderwerp) van een formulier resultaat e-mail.

Je kan het systeem-token ##surveyReactionId## gebruiken in het onderwerp en het bericht van een e-mail om een unieke nummering toe te voegen. Dit voegt het unieke nummer in dat door het systeem is gebruikt om de ingevoerde antwoorden op te slaan.

De andere beschikbare tokens zie je door op Voeg veld in te klikken.