Webshop

Volgen

Inloggen en Registratie naast elkaar

Tijdens het plaatsen van een bestelling in de webshop, kunt u uw klanten de mogelijkheid bieden om direct in te loggen, of zichzelf te registreren. Deze opties kunnen naast elkaar weergegeven worden, zodat uw klanten eenvoudiger de juiste keuze kunnen maken. Hieronder ziet u een voorbeeld weergave hiervan.

Inloggen en Registratie naast elkaar

Productselecties

Binnen de webshop is het mogelijk om de optie 'Productselecties te laten activeren. Een productselectie is een categorie waar je geen producten aan toevoegt, maar waar je criteria in opgeeft (te vergelijken met een zoekopdracht). Alle producten die aan één van de criteria voldoen, vallen onder deze productselectie en kunnen vervolgens op uw website gepubliceerd worden.

Productfilters

Er is een nieuwe optie toegevoegd aan de webshop module, te weten: 'Productfilters. Met dit filter kunt u de bezoekers van uw website in staat stellen om een productlijst te filteren. Het filter wordt naast uw producten getoond met eigenschappen van deze producten. Indien geen opties geselecteerd zijn, ziet uw bezoeker alle producten.

Productfilters

Betalingsmethodes beperken tot een groep

Bij de inrichting van de webshop module activeren wij uw betalingsmethodes. Deze waren tot op heden altijd voor al uw klanten beschikbaar (bijvoorbeeld iDEAL of PayPal). Soms kan het echter wenselijk zijn om bepaalde betalingsmethodes alleen beschikbaar te maken voor vertrouwde klanten, bijvoorbeeld: 'Op rekening'. Dit is vanaf nu mogelijk.

Lijst van producten in beheeromgeving

In uw beheeromgeving kunt u de inhoud van uw webshop bepalen. Hierin is de categoriestructuur terug te vinden en alle producten die daarbij horen. De lijst van producten binnen een categorie was voorheen altijd alle producten op een enkele pagina; daar is nu paginering aan toegevoegd.

Categorieën in Sitemap XML

Wanneer u Google Sitemap XML geactiveerd heeft in uw Procurios oplossing werd daar voorheen alleen de websitestructuur in getoond. Er was dus wel een item 'Webshop' (of iets dergelijks) aanwezig, maar geen verdere informatie over de beschikbare categorieën. Vanaf nu worden ook de beschikbare webshop categorieën in de Sitemap XML geplaatst.