Veiligheid

Volgen

Wachtwoordversleuteling verbeterd

De manier waarop we wachtwoorden versleutelen is verbeterd. Hiermee verhogen we de veiligheid. Wanneer gebruikers opnieuw inloggen wordt automatisch het vernieuwde versleutelalgoritme toegepast.

Gebruikers forceren een nieuw wachtwoord te kiezen

We hebben nu de mogelijkheid toegevoegd gebruikers te dwingen een nieuw wachtwoord in te stellen. Het is tevens zo dat wanneer je je wachtwoord wijzigt, je overal wordt uitgelogd, behalve in je huidige sessie. Zo kun je doorwerken, en tegelijkertijd weet je zeker dat mensen niet meer met je oude wachtwoord bij je gegevens kunnen.