Facturen genereren van factuuropdrachten

Volgen

Dit artikel beschrijft hoe je factuuropdrachten omzet naar facturen.

Facturen genereren

Zodra je één of meerdere opdrachten hebt aangemaakt, kan je hier factureren voor genereren.

1. Selecteer de opdrachten waarvoor je facturen wilt genereren
  2. Klik op Genereer facturen
Facturen genereren
  1. Vervolgens wordt om je bevestiging gevraagd
    • Hier kan je optioneel een Opmerking invoeren. Deze verschijnt niet op de factuur maar is een interne opmerking.
    • Verder kan je er voor kiezen om Alle orders van een debiteur te verzamelen in één factuur

Klik op Genereren om de facturen aan te maken.

De gegenereerde facturen zijn nu zichtbaar in de Outbox. Van hieruit kan je de facturen downloaden als PDF om ze bijvoorbeeld uit te printen. Of ze verplaatsen naar de lijst met Openstaande facturen.

Dit doe je door de facturen te selecteren en de gewenste actie te kiezen.