Relatieselectie maken vanuit een verzonden mailing

Volgen

Dit artikel beschrijft hoe je een relatieselectie maakt van (een deel van) de ontvangers van een verzonden mailing.

Je kan een relatieselectie maken van:

• Alle ontvangers
  • Ontvangers die de mailing hebben gelezen
  • Ontvangers die op een link in de mailing hebben geklikt
  • Ontvangers die de mailing hebben gelezen, maar op geen enkele link hebben geklikt
  • Ontvangers die de mailing niet hebben gelezen
  • Ontvangers die de mailing niet hebben ontvangen

Hiermee heb je een krachtig instrument in handen om nog meer uit uw mailing te halen door bepaalde ontvangers nogmaals aan te schrijven.

Nieuwe relatieselectie maken

1. Klik op het 'Maak een relatieselectie' icoon
  2. Geef de selectie een naam en selecteer de gewenste selectie-inhoud
  3. Klik op Maak selectie
Nieuwe relatieselectie maken