Melding 'bestelling met betalingsverplichting' activeren

Sinds 1 juni 2014 is er een wetwijziging doorgevoerd die stelt dat alle webshops een melding moeten toevoegen aan het bestelproces. Bij het bevestigen van een bestelling, moet er voortaan duidelijk de tekst 'bestelling met betalingsverplichting' vermeld worden.

Volg onderstaande stappen om deze melding te activeren.

• Ga naar Webshop > Beheer > Selecteer de webshop naar keuze
  • Open de Algemene Instellingen
  • Onderaan de pagina vink je Voeg een verklaring over de betalingsverplichting toe aan de checkbox voor algemene voorwaarden aan
  • Vervolg de instellingen wizard en sluit deze af
    Tags:
  • Webshop