Procurios Helpcenter account gebruiken

Volgen

Gebruik het Procurios Helpcenter met een persoonlijk account. Dit heeft een aantal voordelen:

• Overzicht van open aanvragen: Bekijk al je openstaande en ook opgeloste tickets (aanvragen). Je raakt tickets zo nooit meer kwijt. Je weet wat je nog hebt uitstaan aan vragen en je kunt opzoeken wat wij in het verleden hebben geantwoord op een specifieke vraag. De volledige e-mailwisseling is terug te vinden in jouw ticket-overzicht.
  • Plaats reacties: Je kunt reageren op items die geplaatst zijn in ons Helpcenter. Mocht je iets lezen en daar een vraag over hebben, dan kun je die vraag direct stellen onder een artikel.
  • Tickets van collega's: Je kunt (op aanvraag) ook de tickets van je collega's zien. Zo heb je een totaaloverzicht van wat jij en je collegas aan Procurios hebben gevraagd. Dit maakt het opvolgen van de status van verschillende verzoeken erg gemakkelijk.

Al eerder contact gehad? Wachtwoord opvragen

Als je al een keer een mail hebt gestuurd naar onze servicedesk, dan is er automatisch een account voor je aangemaakt. Het kan zijn dat je hier nog geen wachtwoord van hebt. Een wachtwoord maak je aan in vier stappen.

1. Klik op de knop Aanmelden rechtsboven in het Helpcenter
Al eerder contact gehad? Wachtwoord opvragen
  1. Klik op Een wachtwoord aanvragen
  1. Vul vervolgens je e-mailadres in en klik op verzenden
  2. Je ontvangt een e-mail met een link. Klik daarop en je kunt een wachtwoord opgeven. Vervolgens ben je ook automatisch ingelogd

Niet eerder contact gehad? Registreren als nieuwe gebruiker

Heb je nog nooit eerder contact hebt gehad met onze Servicedesk? Maak dan een nieuw account aan.

Vervolgens dien je vanuit ons Helpcenter een eerste ondersteuningsaanvraag in.

Inloggen in ons Helpcenter

1. Klik rechtsboven op Aanmelden
Inloggen in ons Helpcenter
  1. Vul vervolgens je e-mailadres (dat bij ons bekend is) en wachtwoord in. Heb je nog geen wachtwoord? Vraag dan een wachtwoord aan. Heb je nog nooit eerder contact gehad met Procurios? Registreer je dan voor een nieuw account.

Overzicht van tickets / aanvragen bekijken

1. Klik op de homepage op Bekijk al uw open aanvragen
Overzicht van tickets / aanvragen bekijken
  1. Vervolgens krijg je, eventueel na aanmelden, een overzicht van jouw tickets. Hier kun je eventueel ook de tickets van je collegas zien (op aanvraag)

Profiel wijzigen

Als je bent ingelogd kun je je profielfoto en contactgegevens wijzigen en aanvullen.

Klik je rechtsboven op jouw naam en selecteer Mijn Profiel.

Profiel wijzigen