Factuuropdracht aanmaken

Volgen

Dit artikel beschrijft hoe je een factuuropdracht aanmaakt.

Opdracht aanmaken

De eerste stap in het facturatieproces bestaat eruit om een Factuuropdracht aan te maken. Dit doe je vanop het Dashboard of vanop de Opdrachten pagina.

Opdracht aanmaken

Vervolgens vul je de velden van de nieuwe opdracht in

• Administratie: indien er meerdere administraties beschikbaar zijn, selecteer je hier de juiste administratie.
  • Klant: selecteer een Klant door de naam te typen
  • Referentie: voer optioneel de referentie in die op de factuur moeten verschijnen

Vervolgens kan je opdrachtregels toevoegen aan de factuuropdracht. Zodra je de omschrijving en het bedrag van een lijn hebt ingevuld, verschijnt er een nieuwe lijn.

Klik op Opslaan als je klaar bent met het invoeren van de opdracht.