Downloads aanbieden

Volgen

Dit artikel beschrijft hoe je documenten, uit het documentbeheer, aanbiedt als download op je website.

Downloads kunnen gepubliceerd worden via het inhoudstype Documentlijst. Met dit inhoudstype publiceer je één categorie; alle onderliggende documenten worden vervolgens weergegeven op de website.

Indien de geselecteerde categorie 1 of meerdere subcategorieën bevat, kunnen ook alle onderliggende documenten worden weergegeven in de lijst. Belangrijk om weten: de subcategorieën zelf worden niet weergegeven; enkel de onderliggende documenten.

Stappenplan

1. Klik op de pagina waarop je de downloads wilt aanbieden
  2. Klik op Voeg een nieuw artikel toe
  3. Selecteer Documentlijst (onder Media) als inhoudstype
  4. Vervolgens selecteer je de categorie uit welke je de documenten wil publiceren
  5. Als je de documenten uit de kind- of subcategorieën ook wilt opnemen, vink je Inclusief kind-categorieën aan
  6. Bij Bekijk type kan je aangeven hoe de weergave op de website moet zijn. Hou er rekening mee dat het mogelijk is dat niet elke weergave geschikt is voor gebruik op je website. Neem in het geval van problemen contact op met onze Servicedesk
Stappenplan