Betaalstatus van facturen opvolgen

Dit artikel beschrijft hoe je de betaalstatus van een factuur opvolgt.

Kopie, aanmaning en herinnering van een factuur

Vanuit de tab Openstaand of Betaald kan je facturen downloaden en daarbij aangeven of je een herinnering of aanmaning wilt printen. Het woord 'Factuur' wordt dan vervangen door 'Herinnering' of 'Aanmaning'.

Kopie, aanmaning en herinnering van een factuur

Openstaande facturen

De lijst Openstaand bevat alle facturen die niet of slechts gedeeltelijk betaald zijn.

Van hieruit markeer je facturen als betaald. Selecteer hiervoor de facturen die je wilt markeren en klik vervolgens op Verplaats geselecteerde facturen naar 'Betaald'.

Openstaande facturen

Betaalde facturen

De lijst Betaald bevat alle facturen die volledig betaald zijn.

Lijsten

Onder de tab 'Lijsten' vind je een aantal overzichten die je gebruikt om je facturen op te volgen. Denk bijvoorbeeld aan gedeeltelijk betaalde facturen over vervallen facturen.

Lijsten
    Tags:
  • Facturatie