Betaalmethode: Buckaroo (3.0) configureren

Volgen

Zodra een klant een contract met Buckaroo heeft afgesloten, worden er twee mails doorgestuurd. De eerste mail bevat account gegevens voor de Buckaroo Payment Engine. De tweede bevat een linkje naar de handleidingen voor het implementeren.

Bij het configureren van Buckaroo zijn er een aantal instellingen die je moet aanpassen. Dit kan je doen na inloggen met de gegevens uit de eerste mail op de Buckaroo Payment Engine. Direct na de eerste login krijg je de vraag om een nieuw wachtwoord in te voeren.

Stap 1: Configuratie Buckaroo Payment Engine

1. Ga naar Profiel > Websites > domeinnaam.nl en vervolgens het tabblad 'Push instellingen'. Stel dit als volgt in:
Stap 1: Configuratie Buckaroo Payment Engine
  1. Ga vervolgens naar het tabblad '3.0 instellingen' en zet de onderste twee vinkjes aan (Activeer dubbele encodering op redirect en Accepteer testtransacties)
  1. Ga vervolgens naar het tabblad 'Redirect' en vul de 'URI success' en 'URI failure' in. Vervang '##domeinnaam##' met de domeinnaam waar de website op te bereiken is.

Stap 2: Toevoegen betalingsmethode

Om de betalingsmethode uiteindelijk toe te voegen aan de Backend, heb je de volgende gegevens nodig.

Merchant Key

De Merchant Key vind je in de Buckaroo Payment Engine onder Profiel > Websites > domeinnaam.nl > Algemeen (tabblad).

Merchant Key

Secret Key

De Secret Key vind je in de Buckaroo Payment Engine onder Configuratie > Secret Key voor Digitale Handtekening

Secret Key