Bezoekers keuze geven om in te loggen, te registreren of als gast te bestellen

Volgen

Indien je in het checkout proces een bezoeker de keuze wil geven om in te loggen, te registreren of als gast te bestellen, moet je op volgende zaken letten:

• Gebruik het snippet 'Winkelwagen (nieuw)'. Anders is deze optie niet beschikbaar.
  • In de 'Algemene instellingen' van de webshop:
    • Stel gebruiker in staat in te loggen om te bestellen inschakelen
    • Registratieset selecteren waarin het registratieformulier is geconfigureerd
    • Gewenste 'Registratie layout' opgeven