Voorgedefiniëerde veldwaarden instellen in profiel- of registratieformulier

Voorgedefiniëerde waarden zijn velden die op de achtergrond worden ingevuld bij het verzenden van een profiel- of registratie-formulier zonder dat er interactie nodig is van de gebruiker.

Dit is bijvoorbeeld handig als je een formulier op een website wil plaatsen waarmee een bezoeker zich kan inschrijven op een nieuwsbrief en je een veld op de relatiekaart hebt dat moet aangevinkt worden.

Waarden instellen

Op het betreffende formulier kies je voor de optie Voorgedefiniëerde waarden instellen.

Selecteer de velden die je wilt vullen met voorgedefiniëerde waarden.

In het volgende scherm geef je de waarden aan die ingevuld moeten worden.

Tags:
  • Profiel & registratie