'Inloggen als' (impersonate) op de front-end

Volgen

Als je op de front-end van een website wil inloggen als een andere gebruiker (to impersonate), moet je de volgende stappen volgen:

1. Log in als admin (of een andere gebruiker met meer rechten dan de gebruiker heeft als wil je wilt inloggen)
  2. Ga naar jouw.domein.com/k/relation/impersonate
  3. Zoek de gewenste gebruiker
  4. Klik op gebruiker om in te loggen als hem

Je ziet de pagina's nu op dezelfde manier als de gebruiker als wie je bent ingelogd. Als je weer wilt uitloggen, navigeer dan naar /logout en klik op Einde inloggen als.