Tonen van het contextmenu (rechtermuis) op een Mac

Volgen

In het documentbeheer voer je veel acties uit met een rechterklik op een categorie of document. Op een Mac (via het trackpad) werkt rechterklikken anders dan op een Windows PC.

Standaard is je trackpad ingesteld dat je de rechterklik activeert door met 2 vingers op je trackpad te klikken (of te 'tappen'). Ja kan dit gedrag aanpassen bij de instellingen van je trackpad indien gewenst.

Zie de website van Apple voor informatie over het wijzigen van deze instellingen.