Kortingspercentages

Wat zijn Kortingspercentages?

Met Kortingspercentages ken je aan één of meerdere relaties en/of relatiegroepen een percentage (%) korting toe.

Hoe Kortingspercentages configureren?

Ga naar Webshop en klik daar het tabblad Prijsafspraken aan. Aan de linkerzijde selecteer je Kortingspercentage.

Hoe Kortingspercentages configureren?
  1. Klik op Voeg kortingspercentage toe
  2. Selecteer voor welke relatie(s) en/of relatiegroep(en) de regel moet gelden
  3. Selecteer eventueel één of meerdere categorieën indien u de regel niet wilt toepassen op alle producten uit de webshop
  4. Geef het kortingspercentage in
  5. Klik op Opslaan

In bovenstaand voorbeeld krijgen alle relaties uit de groep 'Klanten - B2C' 10 procent korting op producten uit de categorieën 'Rode wijn' en 'Witte wijn'.

Opmerking: indien producten in meerdere categorieën zitten, en er wordt korting toegepast op één van de categorieën, zullen die producten ook de korting toegepast krijgen indien u ze benadert via één van hun andere categorieën waar de korting niet op is toegepast.

Tags:
  • Webshop