Verzendkosten beheren

Volgen

Ga naar het beheer van de webshop en klik op Verzendkosten. Hier kan je verzendkosten toevoegen en/of de 'verzendkosten notificatie' opgeven welke wordt weergegeven in de winkelwagen.

Voorbeeld verzendkosten notificatie:

Let op: indien je gebruik maakt van de verzendingsmodule, moet je de verzendkosten opgeven per verzendmethode! De algemene verzendkosten worden niet in acht genomen. De 'verzendkosten notificatie' is niet compatibel met de verzendingsmodule.

Verzendkosten toevoegen

Voorwaarden

• Verzendmethode: selecteer de verzendmethode waarvoor je verzendkosten wil opgeven
  • Minimum- en Maximumbedrag: hiermee kan je opgeven voor welke orderbedragen (incl. BTW) de verzendkosten gelden
  • Postcodebereik en Land: hiermee kan je de regel beperken tot bepaalde regio's
  • Gekoppelde producten: pas de verzendkosten enkel toe indien deze producten worden aangekocht
  • Relatiegroepen: beperk deze regel tot bepaalde relatiegroepen

Verzendkosten

• Verzendkosten: de kosten exclusief btw
  • BTW percentage: het btw percentage dat moet worden toegepast op de verzendkosten

Klik op Opslaan om de regel te bewaren.

Verzendkosten toevoegen

Voorbeeld

In bovenstaand voorbeeld wordt er voor orders onder de 40 euro, 3,50 euro verzendkosten aangerekend. Orders vanaf 40,01 euro krijgen gratis (0 euro) verzending.