Inhoud aan een mailing toevoegen en bewerken

Volgen

Dit artikel beschrijft hoe je inhoud aan een mailing toevoegt en bewerkt.

Inhoud van een mailing beheren doe je op de tab 'Inhoud'.

Inhoud toevoegen

Om inhoud toe te voegen aan je mailing:

1. Klik op Inhoud toevoegen
Inhoud toevoegen
  1. Selecteer één van de beschikbare elementen. Naargelang het type inhoud dat je hebt geselecteerd, moet je het soort inhoud nog bepalen

De meest voorkomende soorten inhoud:

• Statisch artikel: hiermee neem je een bestaand artikel uit het CMS op in de mailing
  • Nieuwsartikel: hiermee neem je een nieuwsbericht op in de mailing
  • Vrije tekst: dit is de meest gebruikte soort, hiermee vul je het inhoudselement in met tekst en/of afbeeldingen naar keuze

Inhoud bewerken

Om bestaande inhoud van een element te bewerken:

1. Selecteer het element door er op te klikken (het element komt actief te staan)
  2. Klik vervolgens op het deel dat je wilt bewerken (titel, link, afbeelding, ...)
  3. Voer de inhoud in en klik op Opslaan
Inhoud bewerken

Inhoud verplaatsen

Inhoud verplaats je door er op te klikken. Vervolgens verplaats je het door op de pijltjes te klikken aan de rechterzijde tot het element op de gewenste positie staat.

Inhoud verplaatsen