Welkomstboodschap

Volgen

Dit artikel beschrijft de stappen die je moet doen om in de telefooncentrale een welkomstbericht toe te voegen.

Instellen

1. Neem een spraak bericht op met QuickTime en sla deze op als .m4a bestand.
  2. Converteer het bestand naar een .gsm bestand op deze website.
  3. Upload het bestand in de telefooncentrale.
  4. Stel het fragment in als "Boodschap bij binnenkomst" voor de nummers die je wilt. Je kan instellen bij het nummerplan. Je klikt op het telefoonnummer om het in te stellen en vervolgens op het wijzig icoon rechtsboven. LET OP: Doe dit voor zowel het telefoonnummer met en zonder voorloop 0.

Uitzetten

Het is voor zover ik weet niet mogelijk om het veld "Boodschap bij binnenkomst" leeg te maken. Je kan wel het geluidsfragment 1 sec silence selecteren om (bijna) hetzelfde te bereiken. LET OP: Pas dit weer aan bij het nummer met en zonder voorloop 0.

Testen

Het mag voor de hand liggen maar test uiteraard even of je instellingen werken.